Medlemsinfo

Medlemsinformation

Alvesta Junction Linedancers är en ideell förening för alla som vill dansa line dance och ha roligt. Föreningens huvudsakliga verksamhet är 14 kurskvällar varje termin. Därutöver anordnar vi öppna danser någon gång per år, bjuder in grannföreningar till vissa danskvällar och ordnar samåkning till evenemang i vår närhet.

Våra kurser

Kurserna erbjuds på tre nivåer i olika svårighetsgrad. Kurskvällarna är både utbildningstillfällen och träffpunkt för att tillsammans med andra uppleva dansglädje. Diskutera gärna med våra instruktörer och styrelsemedlemmar och lämna synpunkter, så att vi hela tiden kan bli bättre.

Ungefär var fjärde gång har vi repetition, så att terminens danser ska "fastna" i både huvud och fötter.

Nivå 1

För nybörjare och dig som dansat någon enstaka termin. Vi går igenom de grundläggande stegen i line dance. Danserna är på nivån absolute beginner/beginner.

Nivå 2

För dig som har dansat ett par terminer och nu vill ha lite fler utmaningar, passar nivå 2 bäst. Det är bra om du har möjlighet att öva lite mellan gångerna, men det är inget krav. Danserna är på nivån beginner/intermediate.

Nivå 3

För dig som är van dansare och är beredd på att lägga lite tid mellan gångerna på att träna in ännu lite mer komplexa stegkombinationer. Danserna är på nivån intermediate.

Avgifter

Föreningens verksamhet bekostas i huvudsak av medlems- och kursavgifter. Största delen av dessa går till lokalhyran. Ledarnas insats är ideell.

Medlemsavgift

100 kr per person och kalenderår. Dock betalar ungdomar upp till 18 år endast 70 kr per kalenderår.

Kursavgift

550 kr per person och termin. Ungdomar upp till 18 år betalar 400 kr per termin.

Enstaka kurskväll

Medlemmar som inte kan delta en hel termin kan i stället välja att betala 60 kr per kurskväll, gärna med Swish.

Betalning

Betala till vårt bankgiro: 314-1751 senast den 22 februari (vårterminen) resp 22 september (höstterminen) eller med Swish:123 326 24 41.

Instruktör och kontaktperson

Instruktör för nivå 1 och 2 är Lotta Norlin. Lotta är också kontaktperson.

Tfn: 073-739 93 91, E-post: lottanorlin@hotmail.com